Goedkope uitvaartverzekering? Bespaar nu!

Je wilt na nabestaanden goed achterlaten. Kies daarom voor een goede en goedkope uitvaartverzekering. Tegen lage maandelijkse kosten ben je goed verzekerd tegen de vaak hoge kosten van een uitvaart.

donderdag 28 november 2013

Klanten waarderen dienstverlening verzekeraars

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de dienstverlening van verzekeraars. Dat blijkt uit een onderzoek van Trendbox en Preferenso.nl. Gemiddeld kregen verzekeraars een 7,4 voor hun dienstverlening. Verzekeringen blijven voor veel mensen nog steeds ingewikkeld. 

Des te belangrijker is daarom de service van verzekeraars. Klanten waarderen vooral het feit dat hen alles uit handen genomen wordt en dat de schade snel uitgekeerd wordt (30 procent). Daarnaast is een vriendelijke en deskundige benadering een belangrijke factor in de waardering van verzekeraars (19 procent). 

De prijs is voor bijna een kwart van de mensen belangrijk (24 procent). Het kan in veel gevallen lonend zijn zijn om te zoeken naar een goedkopere autoverzekering of een goedkope uitvaartverzekering.

Vooral bij autoverzekeringen wordt dit het meest benoemd. Bij een hoge prijs verwacht men ook de service die daarbij hoort, anders is de klant in kwestie ook snel ontevreden. Snelheid is in alle opzichten een belangrijk aspect. Dat geldt voor de afhandeling bij schade, maar ook voor het geven van een reactie. Ook wil men duidelijke informatie en dat de administratie snel en accuraat werkt. De meeste verzekeraars voldoen prima op dit punt.

Reageren op dit bericht? Plaats je reactie hieronder:

Ervaringen van andere verzekerden

Besured Zorgverzekering

lk ben heel tevreden over de polis van Besured. Prima service, goed geholpen tegen een goede prijs.

Kiemer Ziektekosten

Bij Kiemer kan ik zelf kiezen waar ik behandeld wil worden, ideaal voor mij. lk kan deze maatschappij bij iedereen aanbevelen.

Vergelijk meerdere zorgverzekeraars:
  • Ohra
  • FBTO
  • Unive
  • Nationale Nederlanden
  • Aegon
  • Centraal Beheer
  • Delta Lloyd