Goedkope uitvaartverzekering? Bespaar nu!

Je wilt na nabestaanden goed achterlaten. Kies daarom voor een goede en goedkope uitvaartverzekering. Tegen lage maandelijkse kosten ben je goed verzekerd tegen de vaak hoge kosten van een uitvaart.

  Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering Uitvaart Basis UitvaartPlan Basis
Klant ervaringen
Product Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering Uitvaart Basis UitvaartPlan Basis
Maandpremie vanaf €5,37 €5,17 €4,31
Vrije keuze uitvaartverzorging
Bereken premie
Bereken premie

Best beoordeelde uitvaartpolis:

Bereken premie

Je uitvaart goed geregeld met een uitvaartverzekering

Een goede en goedkope uitvaartverzekering vinden is soms lastig werk. Waar moet je precies op letten? Na een overlijden moet er veel geregeld worden. Het verdriet om het verlies van een dierbare gaat samen op met een aantal praktische zaken. Een uitvaart kost als snel duizenden euro's en het is goed om daar bij stil te staan voordat het te laat is.

Voor een klein bedrag per maand ben je ervan verzekerd dat je begrafenis of crematie goed geregeld wordt. Met een crematiepolis ben je dus verzekerd van een goede uitvaart en dat is wel zo prettig voor je nabestaanden.

dinsdag 2 februari 2016

Heb ik een uitvaartverzekering nodig

Er zal een dag komen waarop je er niet meer zal zijn. Hopelijk ligt dit nog ver voor ons, maar het is goed om er al even bij stil te staan. Want wat wil je eigenlijk als je overlijdt ? Wil je begraven worden of gecremeerd en hoe ga je dit betalen? ... Lees verder »

donderdag 28 november 2013

Klanten waarderen dienstverlening verzekeraars

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de dienstverlening van verzekeraars. Dat blijkt uit een onderzoek van Trendbox en Preferenso.nl. Gemiddeld kregen verzekeraars een 7,4 voor hun dienstverlening. Verzekeringen blijven voor veel mensen nog ... Lees verder »

Ervaringen van andere verzekerden

Besured Zorgverzekering

lk ben heel tevreden over de polis van Besured. Prima service, goed geholpen tegen een goede prijs.

Kiemer Ziektekosten

Bij Kiemer kan ik zelf kiezen waar ik behandeld wil worden, ideaal voor mij. lk kan deze maatschappij bij iedereen aanbevelen.

Vergelijk meerdere zorgverzekeraars:
  • Ohra
  • FBTO
  • Unive
  • Nationale Nederlanden
  • Aegon
  • Centraal Beheer
  • Delta Lloyd