Reisverzekering goedkoper? Bespaar nu!

Voordelig en goed verzekerd op reis? Vind de goedkoopste reisverzekering bij Premievergelijk.nl, zo kun je zonder zorgen op reis. Kies voor een kortlopende of een doorlopende reisverzekering.

  Zelf Reisverzekering FBTO Univé
Klant ervaringen
Product Zelf Reisverzekering FBTO Univé
Kortlopend (per dag) n.v.t. €0,99 €0,89
Doorlopend (per maand) €1,75 €2,19 €1,99
Bereken premie
Bereken premie

Beste prijs/kwaliteit verhouding:

Bereken premie

Kort of lang op reis? Denk aan een goede reisverzekering

Ga je voor kortere of langere tijd op reis? Binnen of buiten Europa? Vergeet in alle gevallen niet om een goede reisverzekering af te sluiten voordat je op vakantie gaat. Dit is belangrijk voor alle vakanties maar zeker voor reizen naar risicogebieden en vakanties met een hoger risico zoals een wintersport of skivakantie.

Doorlopende reisverzekering al snel voordeliger

Als je meer dan eenmaal per jaar op vakantie gaat dan is het al snel voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je bent dan het hele jaar door verzekerd, ongeacht het aantal keren dat je op reis gaat. Je hoeft dus niet steeds na te denken of je goed verzekerd bent, dit is doorlopend het hele jaar goed geregeld. Ga je zelden of slechts eenmaal per jaar? Kies van voor een eenmalige kortlopende verzekering. Je bent dan voor enkele tientallen euro's goed verzekerd.

vrijdag 20 juni 2014

Nederlanders vaak op vakantie zonder reisverzekering

Vorig jaar gingen Nederlanders meer dan 17 miljoen keer op vakantie naar het buitenland. Zo’n 12 procent ging op reis zonder reisverzekering. Dat blijkt uit het ContinuVakantieOnderzoek (CVO). Een reden voor het niet afsluiten van een reisverzekeri... Lees verder »

Ervaringen van andere verzekerden

Besured Zorgverzekering

lk ben heel tevreden over de polis van Besured. Prima service, goed geholpen tegen een goede prijs.

Kiemer Ziektekosten

Bij Kiemer kan ik zelf kiezen waar ik behandeld wil worden, ideaal voor mij. lk kan deze maatschappij bij iedereen aanbevelen.

Vergelijk meerdere zorgverzekeraars:
  • Ohra
  • FBTO
  • Unive
  • Nationale Nederlanden
  • Aegon
  • Centraal Beheer
  • Delta Lloyd