Besparen op verzekeringen: Premievergelijk.nl

Premievergelijk helpt je met het besparen op verzekeringen. Deze maand de zorgverzekering: november en december zijn de aangewezen maanden om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar.

Over Premievergelijk.nl

Besparen op je verzekeringen, dat is waar Premievergelijk.nl voor staat. Op veelgebruikte verzekeringen, zoals een zorgverzekering, autoverzekering of een reisverzekering zijn vaak tientallen tot honderden euro's per jaar te besparen. Veel consumenten laten geld liggen door niet jaarlijks of om de paar jaar over te stappen naar een andere verzekeraar.

Ervaringen van andere verzekerden

Premievergelijk vergelijkt producten van verschillende verzekeraars op bijvoorbeeld prijs maar ook op zaken als klantgerichtheid, vergoedingen en klachtafhandeling. Veel van deze beoordelingen worden samengesteld op basis van de ervaringen van andere verzekerden. Zo ontstaat een getrouw beeld van de vele producten die verzekeraars aanbieden.

Wij staan altijd open voor op- en aanmerkingen betreffende de internetsite en de aangeboden producten. Heb je belangrijke input, een persbericht of ander interessant nieuws? Neem dan contact met ons op.
 

Hulp nodig?

Een vraag over je zorgverzekering? Bezoekers van Premievergelijk.nl helpen je met het antwoord.

Ervaringen van andere verzekerden

Besured Zorgverzekering

lk ben heel tevreden over de polis van Besured. Prima service, goed geholpen tegen een goede prijs.

Kiemer Ziektekosten

Bij Kiemer kan ik zelf kiezen waar ik behandeld wil worden, ideaal voor mij. lk kan deze maatschappij bij iedereen aanbevelen.

Vergelijk meerdere zorgverzekeraars:
  • Ohra
  • FBTO
  • Unive
  • Nationale Nederlanden
  • Aegon
  • Centraal Beheer
  • Delta Lloyd