Autoverzekering goedkoper? Bespaar nu!

Vergelijk je autoverzekering ieder jaar om optimaal verzekerd te zijn tegen de laagste premie. Overstappen naar een goedkope autoverzekering bespaart geld en is vaak eenvoudiger dan je denkt.

woensdag 30 oktober 2013

Miljoenen schade door najaarsstorm

De storm die op 28 oktober over ons land raasde, heeft aanzienlijke schade veroorzaakt. Het Verbond van Verzekeraars schat de schade voor particulieren en bedrijven op zeker 95 miljoen euro. Schade in de overheids- en landbouwsector is hierbij niet meegerekend.

De storm die vooral over het westen en noorden van het land trok, was met uitschieters tot 150 kilometer per uur, zeer krachtig en hield relatief lang aan. Veel schade werd vooral aangericht door bomen die ontworteld raakten en op auto’s of woningen vielen. Ook rondvliegende dakpannen en puin veroorzaakten schade aan woningen, bedrijfspanden en voertuigen. Verzekeraars hebben extra mankracht ingezet, om de claims op inboedel-, opstal- en autoverzekeringen snel te kunnen verwerken.

Volgens het Verbond van Verzekeraars was de schade nog ernstiger geweest als de autoriteiten niet hadden gewaarschuwd voor het naderend onheil. Burgers, bedrijven en overheden hebben daardoor preventieve maatregelen genomen, zoals het verplaatsen van auto’s naar een veiliger locatie. De stormschade was weliswaar fors, maar wordt nog overtroffen door de schade die de storm Kyrill op 18 januari 2007 veroorzaakte en voor een schadepost van meer dan 200 miljoen euro zorgde.

Reageren op dit bericht? Plaats je reactie hieronder:

Ervaringen van andere verzekerden

Besured Zorgverzekering

lk ben heel tevreden over de polis van Besured. Prima service, goed geholpen tegen een goede prijs.

Kiemer Ziektekosten

Bij Kiemer kan ik zelf kiezen waar ik behandeld wil worden, ideaal voor mij. lk kan deze maatschappij bij iedereen aanbevelen.

Vergelijk meerdere zorgverzekeraars:
  • Ohra
  • FBTO
  • Unive
  • Nationale Nederlanden
  • Aegon
  • Centraal Beheer
  • Delta Lloyd